Sejur odihna si relaxare Debrecen Hotel Lycium****

Sejur odihna si relaxare Debrecen Hotel Lycium****

Vacanta pentru odihna si relaxare in Debrecen!

 

Pachet servicii turistice: cazare 1 noapte cu mic dejun bufet, utilizarea nelimitată a Centrului wellness cu piscine, jacuzzi, saună, săli de fitness, halate de baie, participare la ceremonia saunei, Internet wireless.

 

Taxa locala nu este inclusa, aceasta se achita separat de persoanele peste 18 ani, 1,5 euro/zi.

 

Tarifele nu sunt valabile in perioada Sarbatorilor si Evenimentelor.

 

Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 50 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 15 zile inaintea inceperii sejurului.

 

 

Optional transport, transferuri.

de la 44 EUR / persoana / 1 noapte
Ai nevoie de AJUTOR?

 021 330 05 06  /  021 794 58 58  /  0787 229 909

Tara Tara: Ungaria
Judet - Regiune Judet - Regiune: Debrecen
Localitate - Statiune Localitate - Statiune: Debrecen
Tip masa Tip masa: Mic dejun
Plecare Plecare: Oricand
Durata Durata: 1 noapte
TARIFE
PERIOADA
MASA
CAMERA
TARIF TOTAL
01.10-31.12.2019
Mic dejun
1 persoana
77 euro
Rezerva
01.10-31.12.2019
Mic dejun
2 persoane
88 euro
Rezerva
01.10-31.12.2019
Mic dejun
3 persoane
111 euro
Rezerva
01.01-31.12.2020
Mic dejun
1 persoana
83 euro
Rezerva
01.01-31.12.2020
Mic dejun
2 persoane
94 euro
Rezerva
01.01-31.12.2020
Mic dejun
3 persoane
117 euro
Rezerva

Sejur odihna si relaxare Debrecen Hotel Lycium****

Vacanta pentru odihna si relaxare in Debrecen!

 

Pachet servicii turistice: cazare 1 noapte cu mic dejun bufet, utilizarea nelimitată a Centrului wellness cu piscine, jacuzzi, saună, săli de fitness, halate de baie, participare la ceremonia saunei, Internet wireless.

 

Taxa locala nu este inclusa, aceasta se achita separat de persoanele peste 18 ani, 1,5 euro/zi.

 

Tarifele nu sunt valabile in perioada Sarbatorilor si Evenimentelor.

 

Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 50 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 15 zile inaintea inceperii sejurului.

 

 

Optional transport, transferuri.


Aflati mai multe despre atractiile turistice din judetul - regiunea Debrecen

Debrecen

Debrețin (în limba maghiară Debrecen), este un oraș important din comitatul Hajdú-Bihar, Ungaria, situat la 220 km de Budapesta. Are o populație de 207.270 de locuitori și este capitala comitatului Hajdú-Bihar. Este al doilea oraș ca mărime din Ungaria, după Budapesta.

În Debrecen toate condițiile sunt oferite pentru o relaxare excelentă, reîncărcare activă, divertisment sau chiar o relaxare profundă. În primul rând menționăm accesibilitatea către centrul regional. Pe drum, veți ajunge la autostradă de la Budapesta, iar pe autostradă puteți merge cu ușurință spre regiunea viticolă de nord sau spre sudul Slovaciei, cu mașina în apropiere de Tisza Hortobágy. Orașul se află la intersecția principalelor drumuri ale bazinului carpatic. Pasagerii feroviari pot călători ușor din și către Debrecen din toate colțurile și catre toate colțurile Europei. Aeroportul Debrecen este singurul aeroport din Ungaria cu trafic internațional regulat, în afară de aeroportul capitalei. Anglia, Germania, Italia, Europa de Nord și, Statele Unite sunt la fel de conectate la Debrecen ca și alte orașe importante de pe continent.

Debrecen este o atractie pentru tineri datorita cluburilor de noapte din centrul orașului, cu ofertele lor vibrante și diverse. De la începutul primăverii până la sfârșitul toamnei, festivalurile de muzică, concertele sunt aproape saptamnal. Apa termală este un alt pnct de interes pentru cei care doresc o vacanta mai liniștită. Deliciile gastronomice satisfac fiecare nevoie. Pentru iubitorii de natură, Nagyerdő, mediul unic al punctului de întâlnire al orașului dintre Hortobágy și Tisa, și regiunea viticolă ușor accesibilă a Ungariei de Nord au o valoare specială. Vindecarea apei și delicii culinare iarna, festivalul Campusului și carnavalul cu flori vara ! Debrecen este un centru turistic tot anul.

Istoric:

Până la sfârșitul secolului al VIII-lea d.Hr., până la sosirea poporului maghiar în Europa Centrală (cucerirea Ungariei), mulți oameni (vandali, goți, sarmați, gepizi, avari, bulgari) au locuit și au dominat acest peisaj. Granița Debrecenului de astăzi a fost adesea o frontieră a marilor imperii și a națiunilor.

Zona din jurul orașului era deja locuită în timpuri străvechi. La intersecția drumurilor care leagă cele patru orizonturi, Debrecen s-a format prin fuziunea mai multor sate.

Regele Ludovic cel Mare a ridicat-o la rangul unui oraș în 1361, ceea ce a adus economia la dezvoltare prin rolul comerțului cu vite, creșterea animalelor, artizanat și orașul ca târg. Debrecen a devenit cel mai mare și mai bogat oraș din Ungaria.

Învățăturile lui János Kálvin au prins rădăcini în Debrecen. În 1538 a fost înființat Colegiul Reformat Debrecen. În timpul guvernării turcești începând din 1541 și Ungaria fiind împărțită în trei părți, Debrecen și-a menținut independența prin abilități diplomatice și donații generoase.

La 11 aprilie 1693, suveranul Leopold I i-a conferit titlul de oraș regal liber, iar după un secol și jumătate, Biserica Romano-Catolică a revenit la „Roma calvinistă” ca condiție pentru legalizarea ei. Debrecen era deja un important centru cultural, comercial și agricol.

În prima jumătate a anului 1849, guvernul țării, parlamentul s-a mutat aici timp de cinci luni, iar Sfânta Coroană a fost adusă aici, făcând din Debrecen capitala provizorie a Ungariei, „orașul de pază al libertății”. Lajos Kossuth a proclamat demolarea Casei Habsburgilor a independenței Ungariei în Biserica Reformată.

În 1857 calea ferată a ajuns la Debrecen de la Pesta. Până la sfârșitul secolului XX, datorită construcției și dezvoltării zonei metropolitane, calea ferată de tracțiune mecanică, înaintarea tramvaiului de astăzi, a fost construită înaintea capitalei.

Ca urmare a Tratatului de la Trianon, care a încheiat primul război mondial, rolul orasului s-a schimbat, iar odată cu anexarea Partiumului a devenit un oraș în apropierea graniței.

Până la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, bombardamentele și alte lupte provocaseră daune grave orașului și mai mult de jumătate din clădiri fuseseră distruse. La sfârșitul anului 1944 și începutul anului 1945 Debrecen a devenit din nou capitala Ungariei pentru o perioadă scurtă de timp.

Anii între 1950 și 1956 s-au caracterizat printr-o industrializare la scară largă. Pe 23 octombrie 1956, înainte de manifestația de la Budapesta, la Debrecen au început evenimente revoluționare. Pentru prima dată la Debrecen, forțele armate au venit împotriva protestatarilor, primele focuri au fost tras acolo și primele morți acolo.

După 1956, o dezvoltare industrială puternică a continuat, populația orașului a crescut semnificativ, iar locațiile locative au fost construite pe locul cartierelor orașului.

După schimbarea regimului în 1989-1990, Debrecen a început să se dezvolte spectaculos. După împlinirea mileniului, spațiile și instituțiile publice au fost deschise și reînnoite.

În august 1991 Papa Ioan Paul a vizitat Debrecen, simbol al apropierii Bisericilor Romano-Catolice și Reformate. Prin intervenția sa, în 1993 a fost înființată Eparhia Romano-Catolică Debrecen-Nyíregyháza.

Acces:

Auto:

Debrecen, ca centru regional al Ungariei de Est, este ușor accesibil cu mașina din toate orașele importante de pe autostrada M3 și principalele drumuri de transport public 4, 33, 35, 47, 48, 471.

Prin orașele mari din jur - Miskolc și Nyíregyháza - puteți ajunge cu ușurință în Slovacia și Ucraina din Debrecen, și prin punctul de trecere a frontierei din apropiere Oradea, România.

Hortobágy se află la 37 km de Debrecen și la 30 km de Tiszafüred.

Cu trenul:

La Debrecen se poate ajunge de la Gara de la Budapesta-Nyugati cu stația Budapesta-Ferihegy în fiecare oră, și de la Gara de la Budapesta-Keleti cu trenul internațional la fiecare două ore, cu trenul în două ore și jumătate.

Fiind una dintre cele mai bine echipate căi ferate din țară, toate așezările majore și minore din regiune, inclusiv Hortobágy, precum și țările vecine și așezările de frontieră sunt ușor accesibile cu trenul de la Debrecen. Hortobágy EuroCity oferă o conexiune non-stop de la stația centrală din Viena la Debrecen, șapte zile pe săptămână.

Cu autobuzul:

Serviciile de intercity oferă un acces facil la Debrecen și zonele înconjurătoare. Autobuzele asigură un transport rapid și cultivat pentru vizitatori.

Serviciul de transfer de la aeroport circulă pe ruta Oradea-Debrecen în conformitate cu zborurile programate ale aeroportului Debrecen. Pe lângă pasagerii care călătoresc către sau din străinătate, zborul oferă locuitorilor din Debrecen și Oradea conexiuni convenabile și rapide între cele două orașe, în funcție de disponibilitate.

Cu avionul:

Aeroportul este situat la 7 kilometri sud de centrul orașului Debrecen, de-a lungul Autostrăzii 47. Datorită zborurilor directe din Wizz Air și Lufthansa, puteți ajunge la Debrecen din multe orașe importante din întreaga lume.

Aflati mai multe despre atractiile turistice din tara Ungaria

Ungaria
 -

Hotelul Lycium**** este situat în centrul orașului Debrecen, în apropiere de Muzeul Déri. Intrarea principală a hotelului se află în spatele muzeului, fiind accesibil de la piața Baltazár Dezső.

Debrecen este situat în partea estică a Ungariei, la 230 km de capitală, Budapesta.

 

Principalele atracții se află la câțiva pași de hotel, datorită locației din centrul orașului. La Pădurea Mare se poate ajunge cu tramvaiul în 10 minute.

 

Camere

Hotel Lycium are 71 Camere duble Standard cu pat matrimonial sau paturi separate, dotate cu aer condiționat, baie cu duş, oglindă cosmetică, uscător de păr, halate de baie,TV LCD, telefon, Internet prin cablu și wireless, seif, minibar, dispinibile facilitati pentru persoane cu dizabilitati.

 Camerele Standard au suprafata de 24 m2, capacitate maxima cel mult 2 persoane, dimensiune paturi 100 x 200 cm sau 200 x 200 cm (pat matrimonial).

 

Hotelul are 16 camere duble Superior, mobilate in culori calde mobilier sofisticat, unele camere au o terasă interioară specială. Toate camerele au aer condiționat, aparat de cafea, baie proprie cu duș, uscator de par, oglinda cosmetica, halat de baie si papuci, Internet wireless, pat dublu sau 2 paturi, seif, TV LCD, telefon, seif, minibar, suprafata de 24 m2, capacitate cel mult 2 persoane, dimensiune paturi 100 x 200 cm sau 200 x 200 cm, disponibile facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

Pentru camere special amenajate pentru oaspeților cu dizabilități locomotorii şi în cazul așezării unei a treia persoane în cameră vă rugăm să luați legătura cu noi.

 

Cele patru Apartamente radiază armonie datorită utilizării de materiale naturale şi a albastrului şi maroului ca şi culori dominante. Dormitorul este dotat cu pat matrimonial, iar livingul cu o canapea care poate servi şi ca pat. Oaspeții au la dispoziție şi o cameră de lucru. Baia spațioasă este dotată cu duș şi cadă pe colț şi cu chiuvetă dublă pentru a asigura confortul oaspeților. 

Dotari: dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibilă, aparat de cafea Dolce Gusto, ceainic, cafea și ceai pregătit în cameră, baie cu duș şi cadă de colț, halat de baie și papuci, aer conditionat, TV LCD, telefon, Internet prin cablu și fără fir, seif, minibar, suprafata 40 m2, capacitate maxima 4 persoane.

 

Bucătăria Restaurantului Átrium nu se îndepărtează de gastronomia tradițională maghiară, totuși, cea mai recentă tehnologie de bucătărie combină trecutul cu prezentul și, uneori, chiar și cu viitorul. In oferta bucătăriei hotelului nostru sunt prezente atât felurile tradiționale ale bucătăriei ungurești, cât şi specialitățile gastronomiei internaționale, lângă care sunt accesibile numeroase meniuri fittness şi wellness.

 

Restaurantul Atrium poate găzdui până la 200 de persoane și are o sală separată cu capacitate de până la 50 de persoane.

Mâncărurile noastre nu pot fi  încoronate mai bine decât cu băuturile noastre de calitate, printre care se disting distilații speciale ungurești şi vinurile ungurești provenite de la podgorii de renume din Ungaria.

 

Drink Barul hotelului își așteaptă musafirii în orele dimineții și după-amiezii cu o atmosferă plăcută de cafenea, iar seara vă puteți bucura de lumea băuturilor pe lângă o muzică plăcută și relaxantă: specialități de cafea, limonade împrospătătoare, cocktail-uri exotice, băuturi alcoolice şi nealcoolice clasice. De la coridorul de la parter al centrului Kölcsey există acces direct la barul de băuturi al hotelului, astfel în pauze, trebuie să faceți doar câțiva pași pentru a consuma o băutură neagră fierbinte sau o băutură răcoritoare cu gheață.

 

Cafeneaua Kölcsey Art cu o deservire demnă calificării de patru stele a hotelului Hotel Lycium**** ofera cafea originala italiana şi alte specialități de cafea, prăjituri de casă.

 

Hotelul Lycium**** dispune de o zonă de wellness de 400 m2 la ultimul etaj al hotelului, cu o vedere deosebită. Acesta oferă o relaxare plăcută pentru cei care doresc să se relaxeze.

 

Centrul wellness: piscina 4 x 14 m, Jacuzzi, piscina pentru scufundari, sauna, fitness, infra-sauna, solarium, masaj, terasa cu sezlonguri.