HOME > OFERTE SPECIALE > ROMANIA

Sfantul Andrei si Ziua Nationala 2020 in Poiana Brasov Hotel Poiana Ursului***

Sfantul Andrei si Ziua Nationala 2020 in Poiana Brasov Hotel Poiana Ursului***

  

Va invitam sa petreceti Ziua Sfantului Andrei – Ocrotitorul Romaniei si Ziua Nationala impreuna cu prietenii, in Poiana Brasov !

 

Pachet servicii 1 Decembrie: cazare 3-4 nopti in perioada 27.11-02.12.2020, mic dejun inclus, Gustare traditionala si preparat la ceaun, servite la lumina facliilor langa un pahar de tuica fiarta, vin fiert in aer liber, in Noaptea de Sfantul Andrei, Internet wireless, parcare.

 

Contra cost: transfer din Gara Brasov, echipament schi, scoala de schi cu instructor, plimbare cu ATV-ul.

 

Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 50% pentru rezervarea ferma iar diferenta se va achita pana la 13 Noiembrie.

de la 475 RON / persoana / 3 nopti
Ai nevoie de AJUTOR?

 021 330 05 06  /  021 794 58 58  /  0787 229 909

Tara Tara: Romania
Judet - Regiune Judet - Regiune: Brasov
Localitate - Statiune Localitate - Statiune: Poiana Brasov
Tip masa Tip masa: Mic dejun + 1 cina
Plecare Plecare: Oricare
Durata Durata: 3 nopti
TARIFE
PERIOADA
MASA
CAMERA
TARIF TOTAL
27.11-02.12.2020, sejur 4 nopti
Mic dejun + 1 cina
2 persoane
1.060 lei
Rezerva
28.11-02.12.2020, sejur 3 nopti
Mic dejun + 1 cina
2 persoane
950 lei
Rezerva

Sfantul Andrei si Ziua Nationala 2020 in Poiana Brasov Hotel Poiana Ursului***

  

Va invitam sa petreceti Ziua Sfantului Andrei – Ocrotitorul Romaniei si Ziua Nationala impreuna cu prietenii, in Poiana Brasov !

 

Pachet servicii 1 Decembrie: cazare 3-4 nopti in perioada 27.11-02.12.2020, mic dejun inclus, Gustare traditionala si preparat la ceaun, servite la lumina facliilor langa un pahar de tuica fiarta, vin fiert in aer liber, in Noaptea de Sfantul Andrei, Internet wireless, parcare.

 

Contra cost: transfer din Gara Brasov, echipament schi, scoala de schi cu instructor, plimbare cu ATV-ul.

 

Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 50% pentru rezervarea ferma iar diferenta se va achita pana la 13 Noiembrie.


Aflati mai multe despre atractiile turistice din localitatea - statiunea Poiana Brasov

Down

Poiana Brașov este cea mai mare și mai renumită stațiune montană din România

În 2008, Poiana Brașov a fost declarată cea mai accesibilă stațiune de schi din Europa, de către telegraph.co.uk

Poiana Brașov este situată in Munții Carpați, în inima Transilvaniei.  Cu toate că este o stațiune modernă și luxoasă, Poiana Brașov este situată într-o zonă împădurită foarte bine conservată. Stațiunea este comparabilă cu faimoasele stațiuni din Alpi, având însă și o serie de avantaje (în primul rând prețuri mai accesibile). 

Poiana Brașov are cel mai mare domeniu schiabil din țară - lungimea totală a pârtiilor este de 24,5 km.

Orașul medieval Brașov se află la doar 14 km distanță iar cel mai apropiat aeroport internațional este în București, la 188 km.

Poiana Brasov este situata la peste 1000 m altitudine si dispune de 12 partii de dificiltati diferite. Statiunea va ofera atat partii naturale cat si artificiale asigurand conditii deosebite, ofera un traseu de ski de nivel olimpic si partii cu o lungime totala de peste 20 km.

Stațiunea este situată în mijlocul munților dar în același timp foarte aproape de un oraș principal (Brașov), oferind astfel o cale de acces simplă și rapidă.

Poiana Brașov a fost și este o destinație internațională, încă de la începuturile ei.  Stațiunea devine cu adevărat cunoscută în anul 1951, când găzduiește Jocurile Mondiale Studențești.  De atunci, stațiunea continuă să fie gazda a numeroase competiții importante, devine cea mai populară stațiune de schi din țară și continuă să se dezvolte în mod constant.  Se spune că atunci când a fost proiectată, conducătorii României au vrut să creeze o stațiune care să rivalizeze cu cele din Alpi.  Astfel, au fost trimiși arhitecți și ingineri în cele mai faimoase stațiuni din Europa, pentru a le analiza și pentru a putea aplica aceleași norme de calitate sau design și aici, în Poiana Brașov.  Acesta este poate motivul pentru care există unele asemănări între Poiana Brașov și unele stațiuni din Alpi.  De fapt, statiunea este adesea numită „Alpii Românești” de către străini.  Recent, Poiana Brașov a trecut printr-un proces de modernizare masiv.

Zona este bogată în obiective turistice faimoase, cum ar fi Castelul lui Dracula, cetatea Râșnov, centrul istoric Brașov.

Climatul montan, bogat in ozon, tonifiant si stimulator este indicat in tratarea nevrozelor, depresiilor si surmenajului, in hipertiroide, rahitism si tulburari de crestere la copii. Este cea mai renumita statiune montana din Romania si ofera tuturor vizitatorilor sai modalitati multiple si agreabile de petrecere a timpului liber: transport pe cablu (teleschi, gondola si doua telecabine); scoala de schi cu instructor; partii de schi cu diferite grade de dificultate; centre de inchiriere articole sportive; centru de echitatie; plimbari cu sanii / carute trase de cai.

Aflati mai multe despre atractiile turistice din judetul - regiunea Brasov

Brasov
 JUDEŢUL BRAŞOV

Situat în zona de sud-est a Transilvaniei, pe cursul mijlociu al Oltului, în interiorul arcului carpatic, Judeţul Braşov ocupă, din punct de vedere fizico-geografic, cea mai mare parte a depresiunilor Braşov şi Făgăraş.

Pozitia sa în partea centrală României, la îmbinarea a două mari lanţuri muntoase: Carpaţii Orientali şi Carpaţii Meridionali, face ca judeţul Braşov să se învecineze cu alte 8 judeţe: Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Covasna, Harghita, Sibiu.

Suprafaţa judeţului este de 5.363 km², respectiv 2,2% din suprafaţa tării, cu o densitate a populaţiei de 110,7 loc./km², peste media pe ţară de 90,3 loc./km², ocupând astfel poziţia a şaptea pe ţară la acest indicator.  

Clima judeţului este temperat-continentală, mai precis caracterizată de nota de tranziţie între clima temperată de tip oceanic şi cea temperată de tip continental; mai umedă şi răcoroasă în zonele montane, cu precipitaţii relativ reduse şi temperaturi uşor scăzute în zonele mai joase. Pe vârful Omul se înregistrează cea mai joasă temperatură medie anuală (-2,6 oC) şi cea mai ridicată medie de precipitaţii anuale din ţară (1.346mm). Temperatura medie anuală în judeţ este de 8 oC.

Resursele naturale. Judeţul Braşov deţine 32 de arii protejate dintre care două sunt parcuri naţionale/naturale (Piatra Craiului şi Bucegi). Suprafata ariilor protejate din judeţ este 27313,7 ha, reprezentând cca 7% din suprafaţa judeţului Braşov. În cursul anului 2005, la nivelul judeţului Braşov au fost inventariate 27 tipuri de habitate, 213 specii de păsări, dintre care 196 protejate conform legislaţiei în vigoare, şi 62 specii de faună, dintre care 39 protejate.

În subsolul judeţului Braşov se găsesc diverse resurse: roci magmatice (în special bazalt), roci sedimentare, mineralizaţii metalifere, ape minerale, (Zizin - cu ape carbogazoase-bicarbonatate), ape clorosodice la Perşani, Grid, Veneţia de Jos, Rupea, Homorod şi ape sărate de zăcamânt din depozitele de nisipuri sarmatiene (Băile Rotbav). La acestea se pot adauga izvoarele mezotermale de sub Magura Codlei şi de la Hoghiz (izvor carstic).

Căile de comunicaţie de pe teritoriul judeţului facilitează legătura între toate regiunile ţării. Braşovul este un important nod feroviar, deţinând cea mai mare densitate de căi ferate din Regiunea de Dezvoltare Centru (62 km/1000 km²). Judeţul este străbătut de şoselele internaţionale E60 şi E68 şi 848 km drumuri judeţene.

Turismul este un factor de bază în economia judeţului. În ansamblul mişcării turistice din România, judeţul Braşov ocupă locul II (după judeţul Constanţa), ca număr de structuri de cazare şi număr de locuri de cazare oferite, constituind cea mai importantă şi frecventată zonă sub aspectul turismului cu caracter montan, concentrând totodată o mare diversitate de obiective turistice. Poziţionarea geografică a judeţului Braşov, în centrul ţării, favorizează dezvoltarea turismului sub forme diverse. Infrastructura feroviară şi rutieră bună care asigură legătura cu capitala ţării, dar şi cu Europa occidentală, face ca aici să ajungă anual un număr de peste 550.000 de turişti. Staţiunile montane din judeţ cunoscute atât în ţară cât şi în străinătate sunt Predeal şi Poiana Braşov.

Braşovul, atestat documentar în 1235, este o destinaţie preferată de turişti de pretutindeni, deoarece păstrează şi astăzi un patrimoniu cultural de excepţie: Biserica Neagră, renumită în toată Europa ca fiind cea mai mare construcţie în stil gotic din sud-estul Europei, Biserica Bartolomeu, una dintre cele mai vechi cladiri în stil romanic, Biserica Sf. Nicolae şi Prima Şcoală Românească din Şchei.

Ansamblurile săteşti cu biserici fortificate din Prejmer şi Viscri fac parte din lista patrimoniului mondial UNESCO. Alte obiective cultural istorice importante din judeţul Braşov: Castelul Bran, Cetatea Râşnov, Cetatea Făgăraşului.

Aflati mai multe despre atractiile turistice din tara Romania

Romania
 Descriere despre "Tara "
Romania ....

Complex Hotelier Poiana Ursului**** este amplasat intr-o zona linistita a statiunii Poiana Brasov, in apropierea Complexului Favorit si nu departe de partiile de schi si de principalele mijloace de transport pe cablu.

 

Hotelul Poiana Ursului**** iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor, fiind destinatia ideala de vacanta sau pentru organizarea unor intalniri de afaceri sau evenimente festive, in orice anotimp.

 

Amplasat la 35 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului, la o distanta de 12 km, insa ferit de agitatia orasului, hotelul se remarca prin dotari de exceptie. Imbinand eleganta si utilitatea, hotelul ofera clientilor sai servicii de calitate si conditii deosebite de cazare.

 

Inconjurat de frumoasa vegetatie montana si aflat in zona centrala a statiunii, pe strada Poiana Ursului, hotelul Poiana Ursului pune la dispozitie 42 de camere si apartamente.

 

Hotelul este structurat pe 4 nivele si are 15 duble matrimoniale, 17 duble twin, 6 apartamente, 2 garsoniere si 1 duplex.

 

Camere: TV LCD cablu, ceas cu radio, minibar, telefon, baie cu cabina de dus, uscator de par, telefon in baie, balcon cu vedere la munte.

 

Camera single are 27 mp, pat matrimonial 200 cm x 200 cm, capacitate 1 persoana.

 

Camera dubla are 27 mp, pat matrimonial 200 cm x 200 cm sau 2 patuuri twin 100 cm x 200 cm, capacitate 2 persoane.

 

Garsoniera are 1 pat matrimonial 200 cm x 200 cm, canapea extensibila, capacitate 3 persoane.

 

Apartamentul are 45 mp, capacitate 6 persoane.

 

Duplexul are 54 mp, 2 dormitoare, 2 bai, 1 pat matrimonial 200 cm x 200 cm si 2 paturi twin 100 cm x 200 cm, capacitate 6 persoane.

 

Facilitati: room-service, restaurant, bar, acces internet, painball, parcare.