HOME > OFERTE SPECIALE > ROMANIA

1 Mai 2023 Costinesti Vox Maris Grand Resort****

 1 Mai 2023 Costinesti Vox Maris Grand Resort****

Oferta speciala de vacanta in Costinesti !

 

Pachet servicii turistice Beach Please: cazare 2-4 nopti in perioada 26.04-02.05.2023, mic dejun inclus, acces piscine, sală de fitness, jacuzzi, tenis de masa, tenis de câmp, biliard, loc de joacă pentru copii, piscină pentru copii, șezlonguri la piscină, internet wireless, parcare, taxa de statiune.

Cazarea începe la ora 18:00 şi se termină la ora 12:00 în ziua plecării.


Accesul în Resort şi la facilitățile acestuia se face pe bază de brățară.


Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 50% dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita pana la 13 Aprilie.

Optional transport, transferuri.

de la 500 RON / persoana / 2 nopti
Ai nevoie de AJUTOR?

 021 330 05 06  /  021 794 58 58  /  0787 229 909

Tara Tara: Romania
Judet - Regiune Judet - Regiune: Constanta
Localitate - Statiune Localitate - Statiune: Costinesti
Tip masa Tip masa: Mic dejun
Plecare Plecare: Oricare
Durata Durata: 2 nopti
TARIFE
PERIOADA
MASA
CAMERA
TARIF TOTAL
26.04-02.05.2023, sejur 2 nopti
Mic dejun
2 persoane
1.000 lei
Rezerva
26.04-02.05.2023, sejur 2 nopti
Mic dejun
3 persoane
1.300 lei
Rezerva
26.04-02.05.2023, sejur 3 nopti
Mic dejun
2 persoane
1.500 lei
Rezerva
26.04-02.05.2023, sejur 3 nopti
Mic dejun
3 persoane
1.950 lei
Rezerva
26.04-02.05.2023, sejur 4 nopti
Mic dejun
2 persoane
2.000 lei
Rezerva
26.04-02.05.2023, sejur 4 nopti
Mic dejun
3 persoane
2.600 lei
Rezerva

 1 Mai 2023 Costinesti Vox Maris Grand Resort****

Oferta speciala de vacanta in Costinesti !

 

Pachet servicii turistice Beach Please: cazare 2-4 nopti in perioada 26.04-02.05.2023, mic dejun inclus, acces piscine, sală de fitness, jacuzzi, tenis de masa, tenis de câmp, biliard, loc de joacă pentru copii, piscină pentru copii, șezlonguri la piscină, internet wireless, parcare, taxa de statiune.

Cazarea începe la ora 18:00 şi se termină la ora 12:00 în ziua plecării.


Accesul în Resort şi la facilitățile acestuia se face pe bază de brățară.


Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 50% dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita pana la 13 Aprilie.

Optional transport, transferuri.


Aflati mai multe despre atractiile turistice din localitatea - statiunea Costinesti

Down

Statiunea Costinesti a debutat practic in 1949 odata cu aparitia primei tabere destinate elevilor.  Dezvoltarea rapida a statiunii s-a  datorat unui numar din ce in ce mai mare de turisti, in special tineri care isi alegeau ca destinatie de vacanta taberele de la mare.  Datorita afluxului mare de tineri Costinesti devine in scurt timp „Capitala vacantelor estivale ale tineretului.”

Costinesti, supranumit si capitala vacantelor estivale ale tinutului, se afla la 31 km sud de Constanta, pe malul Marii  Negre.

Localitatea Costinesti se invecineaza la sud cu Comuna 23 August, la nord cu Comuna Tuzla, la vest cu DN 39 si la est cu Marea  Neagra.  Teritoriul localitatii se suprapune pe vatra coloniei grecesti, Parthenopolis.

Accesul din Constanta , se poate face pe cale ferata (gara se gaseste la 2 km de statiune) si o halta care se afla chiar in  dreptul statiunii, precum si cu soseaua litorala (DN39, E87) care merge spre Mangalia; la km 27 al acestuia, o ramificatie spre stanga  conduce (4 km) spre sat si, respectiv, spre statiune. Inainte de a intra in Costinesti si in statiune, pe partea  dreapta se desfasoara casele satului Schitu (1.800 locuitori), unde se afla, de asemenea, tabara de copii (200 de locuri). Suprafata  localitatii este de 2.028 ha, din care extravilan 1.578ha, iar vatra satului 450 ha.

In Costinesti nu vin doar turistii dornici de distractie atat pe timpul noptii, cat si in timpul zile, sau turistii care vor sa se relaxeze si sa viziteze obiectivele turistice din zona, ci si turisti care vor sa se trateze de boli reumatice. Acest lucru este posibil, dat fiind faptul ca in statiune exista un lac, de fapt, singurul de pe litoral a carui alimentare nu este subterana. Aici, gradul ridicat de salinitate a dus la formarea unui namol eficient de utilizat in tratarea bolilor reumatice.

Obiective turistice

Sculpurile in aer liber

In primul rand, oriunde ai privi in jur, statiunea creeaza impresia unei imense expozitii de arta in aer liber. Aici, Uniunea Artistilor Plastici organizeaza tabere de sculptura. Lucrarile expuse poarta semnaturi ale unor cunoscuti sculptori romani, precum: Adina Tuculescu, Cecilia Botez Storck, Ion Irimescu, Marcu Mihai, Pavel Codita, Rosu Nicolae, Silvia Radu si Wilhelm Demeter.

Epava “Evanghelia”

Pe de alta parte, in Costinesti se poate ajunge, inot sau cu o ambarcatiune usoara, la Epava “Evanghelia”. Aceasta poate fi vazuta si de pe plaja, aflandu-se in largul coastelor statiunii Costinesti. Epava devenita punct de atractie in Costinesti, a fost candva o nava comerciala sub pavilion grecesc care, pe la sfarsitul anilor `60, a esuat. Sunt opinii care sustin ca nava ar fi esuat din cauza conditiilor atmosferice nevaforabile si a vizibilitatii reduse, altele ca ar fi esuat din cauza unei explozii produsa in interiorul vasului – cert este ca motivele reale ale esuarii navei nu se cunosc nici azi. Recuperarea navei comerciale ar fi implicat costuri foarte mari si, din aceasta cauza, proprietarul a renuntat sa o recupereze, nava ramanand la locul incidentului. In timp, nava a ajuns sa fie considerata un simbol al statiunii si nu putini sunt cei care ajung sa o vada de aproape si sa o fotografieze.

Obeliscul este un obiectiv turistic al statiunii considerat un simbol. Este un monument construit initial de catre arhitectul dobrogean Wilhelm Demeter, in 1969. Monumentul a carui inaltime era de 12 metri a fost ridicat direct pe plaja care, ulterior, ii va purta numele. In anul 2005, inundatiile au distrus efectiv monumentul. Nimic din ceea ce a reprezentat Obeliscul nu a mai putut fi recuperat la vremea respectiva, insa in 2006 s-a decis sa se ridice un alt monument, sarcina fiindu-i incredintata de autoritatile locale tot lui Wilhelm Demeter. La 3 iunie 2006 avea loc inaugurarea noului Obelisc, mai inalt decat primul – are o inaltime de 18.5 metri – si cu o greutate de 200 tone. Solid si impunator, Obeliscul din Costinesti are forma catargului unei nave cu panzele in vant si este inconjurat de 4 proiectoare si 12 tabureti din piatra.

Obeliscul este binecunoscut atat de catre turisti, cat si de catre localnici, care il mentioneaza deseori drept punct de intalnire. Mai mult, plaja care poarta numele monumentului este o atractie reala pentru turisti, deoarece aici sunt realizate numeroase eventimente care aduc in prim plan divertismentul de calitate: activitati sportive, concerte live, concursuri pe diverse teme, emisiuni transmise live de pe plaja, show-uri de stand-up comedy.  In concluzie, pe langa mare, plaja, soare si distractie, statiunea Costinesti ofera turistilor si posibilitatea de a vizita obiective turistice interesante.

Sursa: site-ul Primariei Costinesti

Aflati mai multe despre atractiile turistice din judetul - regiunea Constanta

Constanta
Judeţul Constanţa este situat în partea de sud-est a României şi are o suprafaţă de 7071 km2 (adică 3% din suprafaţa totală a ţării), fiind al optulea ca mărime dintre judeţele ţării. La 31 decembrie 2017, organizarea administrativă a teritoriului acestui judeţ era următoarea: 9 oraşe şi 3 municipii, 58 comune şi 189 sate. Reşedinţa judeţului este municipiul Constanţa. Se învecinează la nord cu judeţul Tulcea, la est Marea Neagră, la sud cu Bulgaria, iar la vest Dunărea, care formează hotare naturale cu judeţele Călăraşi şi lalomiţa. Ca forme de relief, predomină structura de podiş (Podişul Dobrogei), cu altitudine redusă. În partea de est a judeţului se află litoralul Mării Negre, exploatat turistic. Clima este temperat continentală, cu o temperatură medie anuală de 12-13 grade C. Precipitaţiile se situează sub media natională. Menţionăm influenţa Mării Negre pe o fâşie de câteva zeci de km spre interiorul judeţului.

Specifice acestui judeţ sunt lacurile naturale de luncă, limanele marine şi lagunele (Oltina, Sinoe, Taşaul,  Techirghiol, Mangalia).

Judeţul deţine o mare bogăţie de vestigii ale trecutului istoric, unele datând din secolul al Vll-lea î.Hr., când grecii antici au întemeiat pe teritoriu o serie de colonii (Histria – azi Istria, Callatis – azi Mangalia şi Tomis – azi Constanţa). Ulterior, din secolul I î.Hr., teritoriul intră sub stăpânire romană şi apoi este străbătut de popoarele migratoare şi frământat de războaie.

Numele de “Dobrogea”, aşa cum atestă documentele istorice, vine de la Dobrotici, despot bizantin în secolul al XlV-lea. Provincia condusă de el a fost numită Dobrugi-ieli, Dobrugi, adică Dobrogea. În ceea ce priveşte denumirea de “Constanţa”, se pare că aceasta vine de la cuvântul Constantziana, denumire ce apare în secolul IV d.Hr., nume dat apoi de genovezi în Evul Mediu oraşului de aici. În urma războiului din 1877-1878 ţara devine independentă, liberă şi suverană, iar străvechea vatră geticăşi romană a Dobrogei se reuneşte cu ţara. Se împlinea, în felul acesta, o a doua etapă a procesului românesc de unire. Judeţul Constanţa deţine o parte din suprafaţa Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Un loc important în cadrul resurselor naturale îl au Lacul Sărat Techirghiol şi Lacul Nuntaşi cu însemnate rezerve de nămol sapropelic, utilizat în scopuri terapeutice. Platoul continental al Mării Negre dispune de rezerve de hidrocarburi şi minerale.

 

Litoralul românesc reprezintă o parte din țărmul occidental al Mării Negre și se întinde pe o distanță de 245 Km, de la granița cu Ucraina până la cea cu Bulgaria. Este cea mai exploatată zonă turistică din România. Principala zonă de interes, unde se află majoritatea stațiunilor și a atracțiilor turistice este județul Constanța.

Plajele de pe litoralul românesc sunt acoperite cu nisip fin și au o lațime generoasă care atinge în unele locuri 150 – 200 m.

Stațiunile de la Marea Neagră de pe teritoriul României au fost construite în dreptul plajelor cu nisip, parțial mineral (aluviunile dunărene) și parțial cochilifer.

Stațiunea cea mai întinsă și cu cele mai multe spații de cazare este Mamaia. Aceasta este și cea mai vizitată, fiind amplasată la nordul Municipiului Constanța, pe grindul (cordonul litoral) care separă Marea Neagră de Lacul Siutghiol. O particularitate a Mamaiei este dimensiunea plejei, lată de 250 metri, și lungă de 8 kilometri.

Mai la sud se găsesc stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud care sunt și orașe, satul și stațiunea Costinești care este considerată stațiunea tinerilor, apoi șirul celor șase stațiuni de la Comorova, anume Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus și Saturn, botezate, ca și planetele sistemului solar, după zeii romani.

În apropierea graniței cu Bulgaria sunt satele și stațiunile Doi Mai și Vama Veche.

Opțiunile de cazare, agrement și distracție sunt multiple și nu lipsesc nici monumentele istorice de mare însemnatate, ruine antice, biserici, mănăstiri, rezervații naturale unice în țară și în Europa, care întregesc pitorescul litoralului românesc și al întregii zone dobrogene.

Obiective turistice:

Mozaicul roman, Muzeul de arheologie Constanta, Muzeul Militar National, Muzeul Marinei Romane, Moscheea Constanta, Cheile Dobrogei , Teatrul Ovidiu, Farul Genovez din Constanta , statuia lui Ovidiu din Constanţa, Histria - cetatea grecilor de la Marea Neagra, Gînditorul de la Hamangia, Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Aflati mai multe despre atractiile turistice din tara Romania

Romania
 Descriere despre "Tara "
Romania ....

Vox Maris Grand Resort**** este construit pe o suprafata de 7 hectare, situat in inima statiunii Costinesti, la numai cativa metri de mare, la 70 km de cel mai apropiat aeroport (Kogalniceanu) si la 250 km de capitala tarii, Bucuresti.

 

Vox Maris Grand Resort**** imbina cu rafinament elementele unei experiente de neuitat la Marea Neagra prin locatia unica, atmosfera imbietoare, discretie si intimitate.

 

Resortul aduce pe litoralul romanesc standarde de turism la nivel international prin serviciile de cazare de 4**** oferite in ansamblul de vile ce pune la dispozitie peste 350 camere duble sau twin, junior suite si apartamente cu 2 sau 3 camere.

 

Camerele sunt decorate si gandite ca oaspetii sa se bucure de o atmosfera eleganta intr-o oaza de verdeata luxurianta. Culorile camerelor sunt alese in tonalitati placute si calde, mobilierul este amplasat cu respect fata de spatiul necesar dar si fata de simtul estetic.

 

Puteti alege facilitatiile pentru relaxare oferite de resort, spectacolele gazduite de Teatrul de Vara din Costinesti, o plimbare pana la Obelisc sau pana la Epava, nava Evanghelia care a apartinut armatorului grec Aristotel Onasis, esuata in anii 60.

Distractia in Costinesti este una la indemana, fie ca alegi clubul din cadrul resortului, Vox Maris No1 Club, fie ca alegi o petrecere pe plaja, aici te vei simti ca intr-o vacanta de neuitat.

 

Accesul in cadrul Vox Maris Grand Resort**** si la facilitatiile din resort se face doar pe baza bratarii de acces primita la receptie ce trebuie purtata la mana pe toata perioada sejurului.

 

Animalele de companie nu sunt acceptate. Internet wireless este disponibil in cele 2 restaurante, piscine si in receptie.

Resortul pune la dispozitie o camera de bagaje in cazul plecarilor tarzii sau a sosirilor pana in ora de incepere a cazarii.

 

Camerele Standard sunt disponibile fie in varianta cu un pat matrimonial (double), fie cu doua paturi de o singura persoana (twin), ambele variante avand posibilitatea suplinirii unui pat pentru a treia persoana transformandu-se in camera tripla. Camerele sunt echipate cu TV LCD, frigider, aer conditionat si telefon, suprafata aproximativ 30 mp.

 

Camera Dubla Deluxe este perfecta pentru persoanele care nu se multumesc doar cu o simpla camera de hotel. Culorile calde si plusul de confort dat de marimea camerei va vor face sa profitati din plin de momente placute alaturi de cei dragi. Aceasta este diponibila cu pat matrimonial, varianta king size sau cu doua paturi de o persoana. Aceste camere au TV LCD, frigider, aer conditionat si telefon, capacitate

maxima 2 persoane.

 

Junior Suite este un ansamblu compus din dormitor cu pat matrimonial ce include si o zona de zi, unde dispuneti de un set cu canapea sau fotolii, decorata modern si zugravita in culori calde. Are TV LCD in fiecare camera, frigider, aer conditionat si telefon, capaciatte maxima 3 persoane.

 

Junior Suite Deluxe dispune de un dormitor cu pat matrimonial si o zona de zi cu canapea si fotolii, avand un design modern ce ofera un spatiu cald si luminos, dispune de TV LCD in fiecare camera, frigider, aer conditionat, capacitate maxima 3 persoane.

 

Apartament 2 camere este un ansamblu exclusivist, compus din doua camere cu suprafete generoase, beneficiind din plin de lumina naturala, datorita suprafetelor vitrate mari ce ofera o priveliste superba asupra gradinilor ce inconjoara vilele.

Apartamentul are dormitor cu pat matrimonial si un living decorat modern ce permite relaxarea pe timpul zilei, TV LCD in fiecare camera, frigider, aer conditionat si telefon, capacitate maxima 3 persoane.

 

Apartamentele 2 camere Superior sunt compuse din 2 camere separate, dotate cu paturi matrimoniale, baie proprie si terase spatioase. Suprafetele generoase ofera o stare inconfundabila de eleganta exotica, un echilibru perfect intre lumina naturala si mobilierul ce decoreaza camera si creeaza o ambianta perfecta pentru relaxare si divertisment. Ideale pentru vacantele in familie. Dispun de TV LCD in fiecare camera, frigider, aer conditionat si telefon, capacitate maxima 4 persoane.

 

Apartamentul 3 camere este un ansamblu cu suprafete generoase care cuprinde trei camere, cu doua dormitoare cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Compus din zona de zi si zona de noapte, avand design contemporan, este un spatiu functional, confortabil si spectaculos, ideal pentru o familie sau un grup mai mare de persoane. Dispune de TV LCD in fiecare camera, frigider, aer conditionat si telefon, capacitate maxima 5 persoane.

 

Vox Maris Grand Resort**** pune la dispozitie 2 restaurante, Stella Maris si Blue Lagoon, ce sunt deservite de terasele din jurul pisicinelor, in care aveti parte de o calatorie gastronomica prin bucataria romaneasca si internationala. Cu un design elegant, restaurantele si terasele din cadrul clubului reprezinta un loc ideal pentru evenimente speciale, intalniri de afaceri sau pentru o cina romantica!

 

De la decorul obisnuit pe marginea piscinei, oferind bauturi pe tot parcursul zilei, Barul la piscina, tivit de palmieri si plante indigene, este o mica oaza de liniste in fiecare moment al zilei.

Luminate cu bun gust, dupa ce razele calde ale soarelui se sting in apa marii, barurile din lemn de tec sau ceramica alba sunt inundate de lumina diafana a lumanarilor, scaldand spatiul din jurul acestora intr-o stralucire calda si senzuala.

 

Accesul la facilitatile centrului nostru de fitness este gratuit pentru pesoanele cazate in resort. Daca doriti sa va mentineti in forma pe perioada sejurului în resort, centrul de fitness este complet utilat, de la stepper si bicicletã pana la diverse echipamente pentru toate grupele de muschi.

 

La Centrul de bowling aveti posibilitatea sa va incercati sansele pe una din cele 4 piste de bowling moderne, singurele de acest gen din Costinesti si sa descoperiti placerile acestui joc intr-un mediu placut, alaturi de prieteni sau familie.

 

Clientii resortului au la dispozitie 5 mese de billiard, la care se pot distra cu prietenii sau pot exersa loviturile specifice unui joc de billiard.

 

Puteti exersa lovituri speciale, cu efect, prin care adversarul poate fi pus in dificultate pe una din mesele de tenis ce le aveti la dispozitie in cadrul resortulu.

 

Vox Maris Grand Resort**** pune la dispozitie 4 pisicine moderne, una pentru copii, dotate cu cele mai noi tehnologii si cu spatiile aferente amenajate cu sezlonguri pentru ca tu sa iti petreci timpul liber intr-un mod cat mai placut si relaxant.

 

Accesibil la orice varsta, cu miscari armonioase si precise, tenisul se impune prin spectaculozitate si noblete. Clientii pot inchiria terenul de tenis in mod gratuit, pentru 1 ora.