Sejur Munte Bucovina Sucevita Hotel Sofia

 Sejur Munte Bucovina Sucevita Hotel Sofia***

Tarife includ:
- cazare 1 noapte;
- mic dejun;
- acces facilitați (piscina interioara, sauna, biliard si tenis de masa);
- acces internet wireless;
- parcare.

Tarifele afisate nu sunt valabile in perioada Sarbatorilor si Evenimentelor.

Optional, contra cost: pranz, cina.


Condiţii pentru rezervare: plata integrala sau avans 30% dupa confirmarea rezervării iar diferenţa se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceperii sejurului.


Plata serviciilor se va efectua astfel:
- numerar sau cu cardul la sediul agentiei;
- cu tichete de vacanta la sediul agentiei;
- in cont cu foaie de varsamant la o filiala Unicredit Bank cu ajutorul facturii proforme;
- in cont cu ordin de plata cu ajutorul facturii proforme.

de la 125 RON / persoana / 1 noapte
Ai nevoie de AJUTOR?

 021 330 05 06  /  021 794 58 58  /  0787 229 909

Tara Tara: Romania
Judet - Regiune Judet - Regiune: Suceava
Localitate - Statiune Localitate - Statiune: Sucevita
Tip masa Tip masa: Mic dejun
Plecare Plecare: Oricand
Durata Durata: 1 noapte
TARIFE
PERIOADA
MASA
CAMERA
TARIF TOTAL
01.09-23.12.2021
Mic dejun
2 persoane
250 lei
Rezerva
01.09-23.12.2021
Mic dejun
3 persoane
300 lei
Rezerva

 Sejur Munte Bucovina Sucevita Hotel Sofia***

Tarife includ:
- cazare 1 noapte;
- mic dejun;
- acces facilitați (piscina interioara, sauna, biliard si tenis de masa);
- acces internet wireless;
- parcare.

Tarifele afisate nu sunt valabile in perioada Sarbatorilor si Evenimentelor.

Optional, contra cost: pranz, cina.


Condiţii pentru rezervare: plata integrala sau avans 30% dupa confirmarea rezervării iar diferenţa se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceperii sejurului.


Plata serviciilor se va efectua astfel:
- numerar sau cu cardul la sediul agentiei;
- cu tichete de vacanta la sediul agentiei;
- in cont cu foaie de varsamant la o filiala Unicredit Bank cu ajutorul facturii proforme;
- in cont cu ordin de plata cu ajutorul facturii proforme.


Aflati mai multe despre atractiile turistice din localitatea - statiunea Sucevita

Down

Comuna Sucevita este amplasat in partea de est a Obcinei Mari, la 18 km de orasul Radauti, strajuita de piscurile Furcoiului si Palma. Cu o suprafata de 89 km² este acoperita in majoritate de codrii seculari. Structurile moderne de primire turistica (peste 1000 locuri de cazare) si de agrement o fac tot mai atractiva si mai interesanta

Sucevița, "Icoană de smarald a Bucovinei", se află într-o zonă mirifică, la contactul Munților Obcina Mare cu Depresiunea Rădăuților. Aici este locul unde turiști din toate colțurile lumii vin pentru îmbogățirea spirituală oferită de Mănăstirea Sucevița, pentru magia "verdelui de Sucevița", pentru veșnicia Izvorului Pustnicului sau pentru drumeții relaxante la poalele Obcinei Mari.

Suprafata comunei este de 9233 ha, populatie 3200 locuitori. Sucevita este are 2 sate, Suceviţa, Voievodeasa. Localitatea se află situată la 56 km de Municipiul Suceava, pe DN 17A.

Principalele atractii:

Comuna Sucevita este o asezare foarte cunoscuta datorita Manastirii Sucevita, construita intre anii 1582-1601. Pictura manastirii se deschide ca o uriasa Biblie ilustrata ce se cere a fi citita fila cu fila. Dominanta cromatica a picturii este supranumita ”verde de Sucevita”.

Activitati specifice zonei: turism, agroturism, tradiţii populare, sporturi de iarnă.

Obiective turistice: Mănăstirea Suceviţa, secolul al XVI-lea, Biserica satului, 47 pensiuni, Casa memorială Ieraclie Porumbescu, Muzeul Şcolii Suceviţa, trasee turistice.

Aflati mai multe despre atractiile turistice din judetul - regiunea Suceava

Suceava
 Judeţul Suceava este situat în partea de nord-est a României, între Pietrosul Călimanului (2.022 m altitudine) şi albia Siretului (233 m), într-un cadru natural dominat de elemente bioclimatice central şi nord-est europene, învecineat la nord cu Ucraina, la est cu judeţul Botoşani, la sud – est cu judeţul Iaşi, la sud cu judeţele Neamţ şi Harghita, la sud – vest cu judeţul Mureş, iar la vest cu judeţele Bistriţa Năsăud şi Maramureş.

Judeţul ocupă o suprafaţă de 8.553,5 km2, reprezentând 3,6% din suprafaţa ţării, fiind al doilea judeţ ca întindere din ţară, după judeţul Timiş.

Populaţia judeţului Suceava reprezintă aproximativ 19% din populaţia Regiunii NordEst. La 1 ianuarie 2009, populaţia stabilă a judeţului Suceava era de 706.720 locuitori, din care 302.730 persoane în mediul urban şi 403.990 persoane în cel rural. Densitatea populaţiei judeţului era de 82,6 loc/km2.

Relieful judeţului se caracterizează printr-o mare varietate şi bogăţie a formelor: munţi, depresiuni intramontane, dealuri, podişuri, câmpii, văi terasate, lunci, fiind format în principal din zona montană a Obcinilor Bucovinei din cuprinsul Carpaţilor Orientali (cca. 60% din suprafaţă) şi Podişul Moldovei, cu o diferenţă de nivel între cotele extreme de 1922 m (de la 280 m în albia râului Siret, în partea sudicã, la 2102 m vârful Călimani). 

Turismul montan în judeţul Suceava este favorizat de potenţialul oferit de versantul estic al Carpaţilor Orientali. Astfel, relieful munţilor Călimani cu complexul vulcanic aferent, stâncile cu aspect ruiniform “12 Apostoli”, relieful carstic şi rezidual al masivului Rarău, pădurea seculară de la Giumalău, gruparea cea mai întinsă de munţi cristalini – Munţii Bistriţei Aurii şi Munţii Bistriţei Mijlocii – precum şi Masivul Suhard şi Obcinele Bucovinei oferă condiţii pentru practicarea de drumeţii montane, escaladă, alpinism, echitaţie, vânătoare, pecsuit, mountain bike, via –ferrata, river rafting, zbor cu parapanta, sporturi de iarnă.

Turismul Balnear

Judeţul Suceava dispune de un potenţial natural ridicat pentru tratamentul balnear al diferitelor boli, dat fiind fondul de resurse disponibile. Apele minerale carbogazoase, hipotone, atermale, bicarbonatate sodice, calcice şi feruginoase din Vatra Dornei cât şi cele din Bazinul Dornelor, mofetele naturale de sondă cu mare puritate şi concentraţie de CO2, nămolul de turbă din Tinovul Mare, Poiana Stampei, caracterizat ca turbă oligotrofă slab mineralizată, bine descompusă, cu conţinut mare de coloizi organici şi acizi humici, apele minerale sulfuroase din zona Iacobeni, bioclimatul tonic, stimulent cu nuanţe de sedare, cu o concentraţie mare de aeroioni negativi constituie materia primă pentru mii de proceduri care se efectuează în bazele de tratament.

Staţiunea balneoclimaterică de interes naţional Vatra Dornei, este inclusă în circuitul internaţional şi recomandată în tratamentul unor afecţiuni ale aparatului cardio-vascular, afecţiuni ale aparatului locomotor, boli ale aparatului respirator, boli ginecologice, boli ale sistemului nervos etc. Tot în această staţiune găsim izvoare speciale pentru cura internă cu apă minerală.

Patrimoniul cultural-istoric şi etnofolcloric de mare valoare şi atractivitate turistică este reprezentat de obiective cu caracter istoric-militar (Cetatea Şcheia, Cetatea de Scaun a Sucevei şi Cetatea Zamca), construcţii civile (Curtea Domnească şi Hanul Domnesc din Suceava), precum şi peste 25 de unităţi muzeale, printre care: Muzeul de Istorie din Suceava, cu „Sala tronului”, o realizare de excepţie, unicat în România, Muzeul Satului Bucovinean din Suceava, Muzeul de Ştiinţe Naturale din Suceava, Muzeul Etnografic Suceava, Muzeul Obiceiurilor Populare din Gura Humorului, Muzeul „Arta lemnului” din Câmpulung Moldovenesc, Muzeul de Ştiinţe Naturale din Vatra Dornei, Muzeul „Tehnici populare bucovinene” din Rădăuţi, Muzeul de Artă „Ion Irimescu”, „Galeria Oamenilor de Seamă”, Muzeul Apelor şi Pădurilor din Fălticeni, Casa – muzeu de la Solca etc.

Zonele rurale sunt păstrătoare ale datinilor, tradiţiilor, meşteşugurilor şi obiceiurilor străvechi, unde talentul şi atracţia către frumos se materializează în adevărate opere de artă – ceramică, covoare ţesute manual, cojocărit, ţesături, instrumente populare, măşti etc. Bucovina este renumită pentru muzeele sale etnografice, bine conturate şi realizate tematic (Suceava, Rădăuţi, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Solca, Vatra Dornei, Vama, Marginea), precum şi pentru importantele centre de creaţie sau ateliere individuale ale meşterilor populari vestiţi pentru meşteşugurile lor (Vatra Moldoviţei, Ciocăneşti, Brodina, Poiana Stampei – încondeiere ouă, Marginea, Rădăuţi – ceramică, Mănăstirea Humorului, Rădăuţi, Arbore – ţesături, Suceava, Rădăuţi, Vatra Dornei, Molid, Fundu Moldovei – icoane, Marginea, Gura Humorului – împletituri, Bilca, Vama, Fundu Moldovei – pielărie, cojocărie); nu în ultimul rând, prelucrarea lemnului se regăseşte în toate zonele menţionate.

Manifestările artistice şi sărbătorile populare tradiţionale din tot cursul anului aduc în atenţia publicului larg spiritul viu, autentic al meleagurilor bucovinene, prin portul popular, cântece şi dansuri, obiceiuri străvechi – festivaluri de artă plastică, de folclor, de datini şi obiceiuri.

Existenţa celor opt mănăstiri şi biserici incluse pe lista patrimoniului UNESCO: Moldoviţa, Sucevița, Voroneţ, Humor, Probota, Arbore, Pătrăuţi, Biserica „Sf. Gheorghe” a Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, precum şi a celorlalte lăcaşe de cult, precum Putna, Suceviţa, Dragomirna, Slatina, Râşca, Bogdana, Bălineşti, Baia, determină manifestarea turismului religios sub două forme: vizite la lăcaşurile sfinte şi pelerinaje religioase cu ocazia unor sărbători de cult, a hramurilor mănăstirilor şi bisericilor.

Din ce în ce mai mulţi turişti autohtoni şi străini vin să se cazeze în casele localnicilor, atraşi de posibilitatea descoperirii mediului, de schimbarea modului de viaţă, precum şi de activităţile sportive din natură.

Oferta de agrement în turismul rural este reprezentată de echitaţie , drumeţii pedestre, cicloturism, pescuit şi vânătoare, vizite la stâne, degustarea unor produse specifice bucătăriei ţărăneşti.

Aflati mai multe despre atractiile turistice din tara Romania

Romania
 Descriere despre "Tara "
Romania ....

Hotel Sofia*** 

Hotelul Sofia vă oferă prilejul de a vă bucura de magia naturii care înconjoară locația, în orice anotimp care aduce cu sine, fiecare, propria frumusețe.
Vă veți simți speciali începând de la modul in care sunteți întâmpinați și tratați de personalul hotelului, de la cafeaua aromată, mâncărurile din bucătăria specific bucovineană și traditională românească, cât și din cea internațională, până la odihna și relaxarea binemeritată în acest loc feeric.

Amplasare: in comuna Sucevița, inconjurat de o pădure pitorească.
Comuna Sucevița, așezată într-o zonă mirifică, la confluența Obcinei Mari cu Depresiunea Rădăuților, străjuită de frumoasele piscuri ale Furcoiului, Poiana Tărşcior, Poiana Ovăzului, este un unicat, inegalabil demn de invidiat pentru cei ce vin si-o vizitează.

Capacitate cazare: 21 camere duble twin, 14 apartamente, 1 suita si 1 apartament prezidential.
Camera Dubla: suprafaţă de 24 mp, TV satelit, minibar, telefon, internet wireless, seif, 2 paturi twin alăturate, baie cu cabină de duş, uscător pentru păr, terasa cu scaune și masă.
Apartament: suprafaţă de 40 mp, situat la etajul 2, dispus pe două nivele unite prin scară interioară din lemn. Nivelul de jos este o cameră de zi cu canapea extensibilă pentru două persoane, minibar, TV, telefon, seif, baie și terasă. Nivelul superior cuprinde un pat matrimonial si o baie.
Suita: suprafață de 26 mp, situată la mansardă cu geam velux, aer condiționat, un pat matrimonial și o canapea extensibilă, o baie cu cabina de dus, aceasta nedispunând de terasă.

Facilitați: restaurant, gradina amenajata cu terase exterioare, zona wellness, biliard, tenis de masa, grătar din piatră pentru proțap ori alte specialități tradiționale, sala de conferinte, parcare.

Zona Wellness dispune de:
- piscina acoperită cu apă încălzită la aproximativ 27-30 grade Celsius şi atmosferă încălzită este iluminată interior subacvatic și are funcție de jacuzzi;
- două saune au capacitate de 8-10 persoane fiecare. Una dintre acestea este pentru femei, iar cealaltă pentru bărbaţi. Fiecare saună are vestiar propriu cu grup sanitar si cabină pentru duş;
- două săli pentru masaj.

Suceviţa face parte din aşezările foarte cunoscute ale României în primul rand datorită Mănăstirii Suceviţa ,care a dat de altfel şi numele localităţii.Mănăstirea Suceviţa încheie capitolul glorios al artei moldoveneşti din secolele XV-XVI şi spre deosebire de monumentele care o preced ea nu mai este opera unui ctitor,ci a unei familii de boieri care a dat ţării un mitropolit şi doi domnitori: Movileştii.


Sucevita reprezinta o destinatie moderna pentru ski. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru: incepatori, avansati si experti, partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country. Conditiile de zapada sunt excelente in Sucevita oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor. Echipamentul de instalatii pe cablu cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri.