Sejur pentru plaja, soare si distractii !
Tarifele includ: cazare 1 noapte cu mic dejun sau All Inclusive, access piscina exterioara, Internet wireless, parcare.
ST = camera la parter
SP = camera la etaj cu balcon.
Reducere copii:
- 1 copil 0-7,99 are gratuitate in camera cu 2 adulti;
- 1 copil 8-13,99 ani achita 120 lei/zi cazare cu mic dejun, 170 lei/zi cazare cu demipensiune, 220 lei/zi cazare cu All Inclusive.
Tarifele nu sunt valabile in perioada Sarbatorilor si Evenimentelor si sunt valabile pentru sejur minim 2 nopti.
Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 30 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceperii sejurului.
Optional transport, transferuri.
Sejur pentru plaja, soare si distractii !
Tarifele includ: cazare 1 noapte cu mic dejun sau All Inclusive, access piscina exterioara, Internet wireless, parcare.
ST = camera la parter
SP = camera la etaj cu balcon.
Reducere copii:
- 1 copil 0-7,99 are gratuitate in camera cu 2 adulti;
- 1 copil 8-13,99 ani achita 120 lei/zi cazare cu mic dejun, 170 lei/zi cazare cu demipensiune, 220 lei/zi cazare cu All Inclusive.
Tarifele nu sunt valabile in perioada Sarbatorilor si Evenimentelor si sunt valabile pentru sejur minim 2 nopti.
Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 30 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceperii sejurului.
Optional transport, transferuri.
Statiunea Olimp este amplasata la aproximativ 38 de kilometri de municipiul Constanta si la circa 8 kilometri de orasul Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ. In nordul statiuniii se afla localitatea Costinesti, iar la sud statiunea Neptun.
Statiunea Olimp reprezinta una dintre cele mai cautate statiuni de pe litoral si este situata ca o prelungire a statiunii Neptun inspre partea nordica. Statiunea Olimp are un aer occidental datorita arhitecturii hotelurilor, a teraselor si a cluburilor ce se gasesc in aceasta statiune. Faleza din statiunea Olimp ofera turistilor iubitori de soare una dintre cele mai frumoase privelisti spre Marea Neagra, o panorama splendida si de enuitat facandu-si loc in ochii privitorilor. Statiunea este asezata la marginea Padurii Comorova.
Amplasata intr-un cadrul natural deosebit, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Olimp nu si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata. Dste o statiune aerisita si foarte bine configurata, fiind traversata de o strada principala, destul de lata, din care se desprind strazi secundare si alei umbroase. Statiunea abunda in spatii verzi bine ingrijite care ascund hoteluri, vile si restaurante. Fata de alte statiuni ale litoralului romanesc, Neptun-Olimp este o locatie linistita, propice pentru relaxare.
Statiunea Olimp este cu 20 de metri deasupra nivelului marii.
Plaja din Olimp are un aspect diferit fata de cea din Neptun datorita golfurilor care o brazdeaza din loc in loc. Plaja este mai lata in partea de nord, in zona Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, si se ingusteaza treptata catre zona de sud, acolo unde este marginita de o faleza inalta. Anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele.
Specifice acestui judeţ sunt lacurile naturale de luncă, limanele marine şi lagunele (Oltina, Sinoe, Taşaul, Techirghiol, Mangalia).
Judeţul deţine o mare bogăţie de vestigii ale trecutului istoric, unele datând din secolul al Vll-lea î.Hr., când grecii antici au întemeiat pe teritoriu o serie de colonii (Histria – azi Istria, Callatis – azi Mangalia şi Tomis – azi Constanţa). Ulterior, din secolul I î.Hr., teritoriul intră sub stăpânire romană şi apoi este străbătut de popoarele migratoare şi frământat de războaie.
Numele de “Dobrogea”, aşa cum atestă documentele istorice, vine de la Dobrotici, despot bizantin în secolul al XlV-lea. Provincia condusă de el a fost numită Dobrugi-ieli, Dobrugi, adică Dobrogea. În ceea ce priveşte denumirea de “Constanţa”, se pare că aceasta vine de la cuvântul Constantziana, denumire ce apare în secolul IV d.Hr., nume dat apoi de genovezi în Evul Mediu oraşului de aici. În urma războiului din 1877-1878 ţara devine independentă, liberă şi suverană, iar străvechea vatră geticăşi romană a Dobrogei se reuneşte cu ţara. Se împlinea, în felul acesta, o a doua etapă a procesului românesc de unire. Judeţul Constanţa deţine o parte din suprafaţa Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Un loc important în cadrul resurselor naturale îl au Lacul Sărat Techirghiol şi Lacul Nuntaşi cu însemnate rezerve de nămol sapropelic, utilizat în scopuri terapeutice. Platoul continental al Mării Negre dispune de rezerve de hidrocarburi şi minerale.
Litoralul românesc reprezintă o parte din țărmul occidental al Mării Negre și se întinde pe o distanță de 245 Km, de la granița cu Ucraina până la cea cu Bulgaria. Este cea mai exploatată zonă turistică din România. Principala zonă de interes, unde se află majoritatea stațiunilor și a atracțiilor turistice este județul Constanța.
Plajele de pe litoralul românesc sunt acoperite cu nisip fin și au o lațime generoasă care atinge în unele locuri 150 – 200 m.
Stațiunile de la Marea Neagră de pe teritoriul României au fost construite în dreptul plajelor cu nisip, parțial mineral (aluviunile dunărene) și parțial cochilifer.
Stațiunea cea mai întinsă și cu cele mai multe spații de cazare este Mamaia. Aceasta este și cea mai vizitată, fiind amplasată la nordul Municipiului Constanța, pe grindul (cordonul litoral) care separă Marea Neagră de Lacul Siutghiol. O particularitate a Mamaiei este dimensiunea plejei, lată de 250 metri, și lungă de 8 kilometri.
Mai la sud se găsesc stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud care sunt și orașe, satul și stațiunea Costinești care este considerată stațiunea tinerilor, apoi șirul celor șase stațiuni de la Comorova, anume Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus și Saturn, botezate, ca și planetele sistemului solar, după zeii romani.
În apropierea graniței cu Bulgaria sunt satele și stațiunile Doi Mai și Vama Veche.
Opțiunile de cazare, agrement și distracție sunt multiple și nu lipsesc nici monumentele istorice de mare însemnatate, ruine antice, biserici, mănăstiri, rezervații naturale unice în țară și în Europa, care întregesc pitorescul litoralului românesc și al întregii zone dobrogene.
Obiective turistice:
Mozaicul roman, Muzeul de arheologie Constanta, Muzeul Militar National, Muzeul Marinei Romane, Moscheea Constanta, Cheile Dobrogei , Teatrul Ovidiu, Farul Genovez din Constanta , statuia lui Ovidiu din Constanţa, Histria - cetatea grecilor de la Marea Neagra, Gînditorul de la Hamangia, Canalul Dunăre-Marea Neagră.
Hotelul Holiday Blue*** , fostul Hotel Slatina 3* din Olimp este situat în zona centrală a stațiunii Olimp, la o distanță mică față de plajă, aproximativ 150-300 de metri.
Datorită dispunerii, hotelul are ieșire atât la strada principală, cât și la cea dinspre mare. Acest lucru face ca accesul la plajă să fie convenabil pentru oaspeții hotelului. De asemenea, hotelul este situat în vecinătatea hotelurilor Majestic Olimp, Hotel Muntenia (fostul Pam Beach) și Amfiteatru.
Facilități: loc de joacă exterior, piscină adulți, parcare gratuită, sală de conferințe, restaurant cu terasă, entertainment la piscină, minidisco pentru copii, Internet wireless în lobby.
Hotelul Holiday Blue Neptun Olimp oferă servicii de tip all inclusive, cu mic-dejun, prânz și cină servite sub formă de bufet suedez.
Mic-dejun orele 07:30-10:00 include apă, suc, cafea, lapte, ceai.
Prânzul orele 12:30-14:30 include băuturi alcoolice și răcoritoare pe durata mesei.
Cina orele 18:30-20:30 este sub formă de bufet suedez.
Pe terasa restaurantului sunt organizate spectacole cu muzică live. În plus, la suplimentul all inclusive, băuturile sunt incluse în intervalul 11:00-22:00. Acesta este un mod excelent de a vă bucura de o varietate de mâncăruri și băuturi în timpul sejurului dumneavoastră la Hotelul Holiday Blue Neptun Olimp.
Piscina exterioară este dotată cu șezlonguri și umbrele si este disponibilă gratuit pentru oaspeți în intervalul orar 08:00-19:00.
Camere: aer condiționat, baie proprie, cosmetice in baie, TV LCD, răcitoare tip minibar, prosoape, acces cu cheie sau cartelă, balcon partial.
Camera dublă fără balcon este amplasata la parter, suprafata 18 mp, pat matrimonial 160×200 cm sau două paturi twin 90×200 cm, Internet wireless, telefon, baie proprie cu duș, plase de țânțari, capacitate maxim 2 adulți și 2 copii 0-9 ani sau 2 adulți, 1 copil 0-9 ani și 1 copil 10-13.99 ani.
Camera dublă cu balcon este amplasata la etaj, suprafata 18 mp, are pat matrimonial 160×200 cm sau două paturi twin 90×200 cm, Internet wireless, telefon, baie proprie cu duș, plase de țânțari, capacitate maxima 2 adulți și 2 copii 0-9 ani sau 2 adulți, 1 copil 0- 9 ani și 1 copil 10-13.99 ani.