Sejur odihna 2024 Predeal Pensiunea Speranta

 Sejur odihna 2024 Predeal Pensiunea Speranta***

 
Sejur pentru odihna, relaxare si drumetii !

 

Tarifele includ: cazare 1 noapte Internet wireless, acces gratar, loc de joaca pentru copii, taxe locale.

AP = Apartament.


Suplimente masa: mic dejun 40 lei/persoana, pranz 65 lei/persoana, cina 55 lei/persoana.


Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 30 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceeprii sejurului.


Optional transport, transferuri.

de la 165 RON / persoana / 1 noapte
Ai nevoie de AJUTOR?

 021 330 05 06  /  021 794 58 58  /  0787 229 909

Tara Tara: Romania
Judet - Regiune Judet - Regiune: Brasov
Localitate - Statiune Localitate - Statiune: Predeal
Tip masa Tip masa: Fara masa
Plecare Plecare: Oricand
Durata Durata: 1 noapte
TARIFE
PERIOADA
MASA
CAMERA
TARIF TOTAL
01.05- 23.12.2024
-
2 persoane
330 lei
Rezerva
01.05- 23.12.2024
-
3 persoane
351 lei
Rezerva
01.05- 23.12.2024
-
4 persoane
AP: 450 lei
Rezerva

 Sejur odihna 2024 Predeal Pensiunea Speranta***

 
Sejur pentru odihna, relaxare si drumetii !

 

Tarifele includ: cazare 1 noapte Internet wireless, acces gratar, loc de joaca pentru copii, taxe locale.

AP = Apartament.


Suplimente masa: mic dejun 40 lei/persoana, pranz 65 lei/persoana, cina 55 lei/persoana.


Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 30 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceeprii sejurului.


Optional transport, transferuri.


Aflati mai multe despre atractiile turistice din localitatea - statiunea Predeal

Down

Predealul este orasul romanesc situat la cea mai mare altitudine din tara intre 1.030 si 1.110 metri.

 

Staţiune de munte cu reputaţie internală şi naţonală de agrement, bioclimat, recuperare, sporturi de iarnă.

 

Staţiunea Predeal dispune de peste 5200 locuri de cazare, în hoteluri, vile, cabane şi camping. Sunt disponibile 8 partii de ski cu grade diferite de dificultate, telescaun de la Clabucet Sosire la Clabucet Plecare, teleschi si tele-baby la Clabucet Sosire, Clabucet Plecare, Orizont şi Trei Brazi.

 

Localitatile componente ale orasului sunt: Predeal, Paraul Rece, Timisul de Jos, Timisul de Sus

 

Bioclimatul statiunii favorizeaza si stimuleaza procesele metabolice fiind avantajat de abundenta aerului pur si a radiatiilor solare, de absenta vanturilor puternice si a umiditatii excesive. Vara temperatura medie + 20º C si iarna - 7º C.

 

Staţiunea Predeal este recomandata tratamentului neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slăbite, pentru recuperarea ulterioară suprasolicitarilor fizice sau intelectuale, pentru tratamentul tulburărilor endocrine si a problemelor de creştere a copiilor.

 

Principalii factori de cură sunt aerul curat, fară praf si alti agenţi alergici, bogat in ozon si radiaţii ultraviolete, atmosfera ionizată si presiunea relativ scazută a aerului.

 

Obiective turistice: trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul Şapte scări, Cascada Tamina, Peştera de gheaţă, Cheile Râşnoavei), Mânăstirea Sfantul Nicolae, Biserica ortodoxă Sfinţii Împăraţi Constantin si Elena, Capela romano-catolică Timişul de Jos, Mânăstirea romano-catolică Timişul de Jos, Monumentul Eroilor - Valea Raşnoavei, Monumentul Mihail Săulescu, Monumentul Eroilor din gara Predeal.

 

Salba de munti ce inconjoara Predealul este formata din Piatra Mare, 1843 m, la nord, Garbova, cu varful Neamtu, 1923 m, la est si sud, Bucegi, cu varful Omu, 2508 m, la sud-vest si Postavarul, 1799 m, la nord-vest.

 

Intre masivele Postavarul si Piatra Mare, la nord, si masivele Bucegi si Garbova/Baiului la vest si est, se distinge o regiune mai joasa, cu altitudine de 1000-1400 m, care, fata de relieful inalt inconjurator, constituie o adevarata depresiune inclinata spre vest catre sesul Barsei.

 

Sursa: site-ul Primariei Predeal

Aflati mai multe despre atractiile turistice din judetul - regiunea Brasov

Brasov
 JUDEŢUL BRAŞOV

Situat în zona de sud-est a Transilvaniei, pe cursul mijlociu al Oltului, în interiorul arcului carpatic, Judeţul Braşov ocupă, din punct de vedere fizico-geografic, cea mai mare parte a depresiunilor Braşov şi Făgăraş.

Pozitia sa în partea centrală României, la îmbinarea a două mari lanţuri muntoase: Carpaţii Orientali şi Carpaţii Meridionali, face ca judeţul Braşov să se învecineze cu alte 8 judeţe: Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Covasna, Harghita, Sibiu.

Suprafaţa judeţului este de 5.363 km², respectiv 2,2% din suprafaţa tării, cu o densitate a populaţiei de 110,7 loc./km², peste media pe ţară de 90,3 loc./km², ocupând astfel poziţia a şaptea pe ţară la acest indicator.  

Clima judeţului este temperat-continentală, mai precis caracterizată de nota de tranziţie între clima temperată de tip oceanic şi cea temperată de tip continental; mai umedă şi răcoroasă în zonele montane, cu precipitaţii relativ reduse şi temperaturi uşor scăzute în zonele mai joase. Pe vârful Omul se înregistrează cea mai joasă temperatură medie anuală (-2,6 oC) şi cea mai ridicată medie de precipitaţii anuale din ţară (1.346mm). Temperatura medie anuală în judeţ este de 8 oC.

Resursele naturale. Judeţul Braşov deţine 32 de arii protejate dintre care două sunt parcuri naţionale/naturale (Piatra Craiului şi Bucegi). Suprafata ariilor protejate din judeţ este 27313,7 ha, reprezentând cca 7% din suprafaţa judeţului Braşov. În cursul anului 2005, la nivelul judeţului Braşov au fost inventariate 27 tipuri de habitate, 213 specii de păsări, dintre care 196 protejate conform legislaţiei în vigoare, şi 62 specii de faună, dintre care 39 protejate.

În subsolul judeţului Braşov se găsesc diverse resurse: roci magmatice (în special bazalt), roci sedimentare, mineralizaţii metalifere, ape minerale, (Zizin - cu ape carbogazoase-bicarbonatate), ape clorosodice la Perşani, Grid, Veneţia de Jos, Rupea, Homorod şi ape sărate de zăcamânt din depozitele de nisipuri sarmatiene (Băile Rotbav). La acestea se pot adauga izvoarele mezotermale de sub Magura Codlei şi de la Hoghiz (izvor carstic).

Căile de comunicaţie de pe teritoriul judeţului facilitează legătura între toate regiunile ţării. Braşovul este un important nod feroviar, deţinând cea mai mare densitate de căi ferate din Regiunea de Dezvoltare Centru (62 km/1000 km²). Judeţul este străbătut de şoselele internaţionale E60 şi E68 şi 848 km drumuri judeţene.

Turismul este un factor de bază în economia judeţului. În ansamblul mişcării turistice din România, judeţul Braşov ocupă locul II (după judeţul Constanţa), ca număr de structuri de cazare şi număr de locuri de cazare oferite, constituind cea mai importantă şi frecventată zonă sub aspectul turismului cu caracter montan, concentrând totodată o mare diversitate de obiective turistice. Poziţionarea geografică a judeţului Braşov, în centrul ţării, favorizează dezvoltarea turismului sub forme diverse. Infrastructura feroviară şi rutieră bună care asigură legătura cu capitala ţării, dar şi cu Europa occidentală, face ca aici să ajungă anual un număr de peste 550.000 de turişti. Staţiunile montane din judeţ cunoscute atât în ţară cât şi în străinătate sunt Predeal şi Poiana Braşov.

Braşovul, atestat documentar în 1235, este o destinaţie preferată de turişti de pretutindeni, deoarece păstrează şi astăzi un patrimoniu cultural de excepţie: Biserica Neagră, renumită în toată Europa ca fiind cea mai mare construcţie în stil gotic din sud-estul Europei, Biserica Bartolomeu, una dintre cele mai vechi cladiri în stil romanic, Biserica Sf. Nicolae şi Prima Şcoală Românească din Şchei.

Ansamblurile săteşti cu biserici fortificate din Prejmer şi Viscri fac parte din lista patrimoniului mondial UNESCO. Alte obiective cultural istorice importante din judeţul Braşov: Castelul Bran, Cetatea Râşnov, Cetatea Făgăraşului.

Aflati mai multe despre atractiile turistice din tara Romania

Romania
 Descriere despre "Tara "
Romania ....

Pensiunea Speranta*** este amplasata la Cota 1220, la 1,5 km de la DN1 spre Cabana Trei Brazi, intr-o zona cu peisaj mioritic si linişte desavarsita, fiind printre cele mai reprezentative locatii de acest gen din zona.

 

Dotata la standarde internaţionale este un etalon in domeniu pentru aceasta zona a României .

Calitatea serviciilor, conditile excelente de cazare si servirea impecabila va vor face sa va simtiti ca acasă.

 

Pensiunea Speranta beneficiaza de o capacitate de cazare de 44 de locuri impartite astfel: 15 camere duble cu pat matrimonial si baie cu dus, 2 camere duble cu pat matrimonial, baie cu hidromasaj, 3 apartamente cu pat matrimonial,baie cu hidromasaj.

 

Camere: baie cu dus, uscator de par, TV cablu, minibar, balcon, Internet wireless.

 

Pensiunea are 2 sali de conferinta cu capacitati de 70 de locuri si 30 de locuri, cu lumina naturala si mobilier modular, dotate cu ecran proiectie, flipchart, TV, video proiector, sistem de sunet, internet wireless, calculatoare de birou si imprimanta legata la retea, sala coffee break.

 

Pensiunea dispune de un restaurant cu un total de 140 locuri unde puteti savura o gama foarte variata de preparate  românesti si  preparate vanatoresti. Restaurantul este format din doua corpuri: primul salon cu 40 de locuri este amenajat intr un stil rustic –vanatoresc,, cel de-al doilea salon dispune de 100  de locuri si este amenajat in trepte sub forma de separeuri,cu o ambianta intima placuta oferita de cadrul florar in care este amenajat si luminat natural.

In gradina proprie este amenajat special spatiu pentru foc de tabara, protap, gratar.

 

Timp liber: drumetii, gratar, loc de joaca pentru copii, foc de tabara, la cerere monitori de ski, tenis de camp si natatie, excursii cu ghid, inchirieri articole sportive si activitati outdoor.

 

Pensiunea ofera gratuit pentru oaspeti, sala fitness, club multifunctional cu masa de ping-pong, rummy, sah, table, carti de joc, sala dotata pentru internet, contra cost mini Spa cu sauna, Jacuzzi, masaj.